Przedstawiamy Państwu bieżącą ofertę cateringową.
Proponujemy ponad:
DAŃ
Realizujemy zamówienia na imprezy od 15 osób.
Minimalna wartość zamówienia : 750 zł.
CENNIK CATERINGOWY
LP | RODZAJ DANIA | ILOŚĆ NA OSOBĘ | CENA ZŁ/OS. |
---|---|---|---|
1 | ROSÓŁ Z MAKARONEM, | 300 GR, | 8 |
2 | BARSZCZ CZERWONY CZYSTY, | 300 GR, | 6 |
3 | KROKIET, | 1 SZT, | 4 |
4 | PASZTECIK, | 3 SZT, | 2 |
5 | ZUPA KREM CEBULOWA, | 300 GR, | 5 |
6 | ZUPA KREM Z BROKUŁÓW, | 300 GR, | 8 |
7 | ZUPA KREM Z PIECZAREK, | 300 GR, | 7 |
8 | ZUPA SEROWA Z GRZANKAMI ZIOŁOWYMI, | 300 GR, | 10 |
9 | FLAKI, | 300 GR, | 10 |
10 | ZUREK Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ, | 300 GR, | 8 |
11 | ZUPA GULASZOWA, | 300 GR, | 12 |
12 | KOTLET SCHABOWY TRADYCYJNY, | 1 SZT, | 10 |
13 | UDKO DROBIOWE PIECZONE, | 1 SZT, | 9 |
14 | UDKO DROBIOWE PIECZONE FASZEROWANE, | 1 SZT, | 10 |
15 | ZRAZY W SOSIE, | 1 SZT, | 10 |
16 | ŻEBERKA W SOSIE, | 180 GR, | 8 |
17 | KARCZEK W SOSIE GRZYBOWYM, | 180 GR, | 8 |
18 | GOLONKA, | 1 SZT, | 9 |
19 | SZASZŁYK, | 1SZT, | 10 |
20 | KOTLET DEVOLAY, | 1 SZT, | 12 |
21 | SCHAB W SOSIE MYŚLIWSKIM, | 180 GR, | 8 |
22 | MEDALION DROBIOWY, | 180 GR, | 8 |
23 | POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE, | 180 GR, | 10 |
24 | KOTLET MIELONY PANIEROWANY MIGDAŁAMI, | 1 SZT, | 7 |
25 | STROGONOW, | 300 GR, | 15 |
26 | RYBA SMAŻONA- FILET, | 180 GR, | 10 |
27 | BIGOS STAROPOLSKI, | 300 GR, | 8 |
28 | RISOTTO Z WOŁOWINĄ, | 300 GR, | 9 |
29 | KLUSKI ZIEMNIACZANE FASZEROWANE MIĘSEM, | 1 SZT, | 6 |
30 | USZKA Z MIĘSEM, | 200 GR, | 7 |
31 | USZKA Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI, | 200 GR, | 9 |
32 | PIEROGI Z SEREM, | 3 SZT, | 4 |
33 | PIEROGI ZE SZPINAKIEM, | 3 SZT, | 4 |
34 | ZIEMNIAKI Z WODY, | 150 GR, | 3 |
35 | ZIEMNIAKI ZAPIEKANE, | 150 GR, | 4 |
36 | FRYTKI, | 150 GR, | 4 |
37 | KULECZKI ZIEMNIACZANE, | 150 GR, | 4 |
38 | KLUSKI ŚLĄSKIE, | 150 GR, | 4 |
39 | KOPYTKA, | 150 GR, | 4 |
40 | KLUSKI DROŻDŻOWE – PAMPUCHY, | 2 SZT, | 5 |
41 | RYŻ ZASMAŻANY Z WARZYWAMI, | 150 GR, | 5 |
42 | ROZETKI ZIEMNIACZANE, | 150 GR, | 4 |
43 | KLUSKI LENIWE, | 150 GR, | 5 |
44 | SURÓWKA Z BURACZKÓW CZERWONYCH, | 100 GR, | 1,50 |
45 | SUR. ZBIAŁEJ KAPUSTY, | 100GR, | 1,50 |
46 | SUR. Z PEKIŃSKIEJ KAPUSTY, | 100GR, | 1,50 |
47 | SUR. Z KISZONEJ KAPUSTY, | 100 GR, | 1,50 |
48 | SUR. Z MŁODEJ KAPUSTY NA CIEPŁO, | 150 GR, | 5 |
49 | SUR. Z CZERWONEJ KAPUSTY, | 100 GR, | 1,50 |
50 | MIZERIA, | 100 GR, | 1,50 |
51 | SUR. Z SUROWEJ MARCHEWKI, | 100 GR, | 1,50 |
52 | MARCHEWKA Z GROSZKIEM NA CIEPŁO, | 100 GR, | 2 |
53 | SUR. Z PORA, | 100 GR, | 1,50 |
54 | SUR Z BIAŁEJ RZODKIEWKI, | 100 GR, | 1,50 |
55 | SUR. SEZONOWA (sałata, pomidor, ogórek, cebula, papryka), | 100 GR, | 2 |
56 | MIX SAŁAT Z PRAŻONYMI ORZECHAMI I WINAIGRETTEM, | 50 GR, | 2 |
57 | SUR. Z OGÓRKÓW KISZONYCH, | 100 GR, | 1,50 |
58 | FASOLKA SZPARAGOWA Z MASŁEM I BUŁKĄ NA CIEPŁO, | 100 GR, | 7 |
59 | KALAFIOR Z MASŁEM I BUŁKĄ NA CIEPŁO, | 100 GR, | 7 |
60 | BROKUŁ Z MASŁEM I BUŁKĄ NA CIEPŁO, | 100 GR, | 7 |
61 | ROLADA Z POLĘDWICYWIEPRZOWEJ, | 50 GR, | 4 |
62 | ROLADA Z KURCZAKA, | 50 GR, | 3 |
63 | ROLADA Z INDYKA, | 50 GR, | 3 |
64 | KACZKA PO TYROLSKU (na słodko, z rodzynkami, migdałami), | 5 GR, | 4 |
65 | PÓŁMISEK PIECZ. MIĘS( schab ze śliwką, karczek, boczek), | 1SZT na10os., | 20 |
66 | PASZTET DOMOWY, | 50 GR, | 3 |
67 | SKRZYDEŁKA W PANIERCE TRADYCYJNEJ, | 50 GR, | 2 |
68 | ROLADKI Z KARCZKU, | 50 GR, | 3 |
69 | ROLADKI SCHABOWE ZE SZPINAKIEM I CAMMEMBERTEM, | 50 GR, | 4 |
70 | OZORY W GALARECIE, | 50 GR, | 3 |
71 | NÓŻKI W GALARECIE, | 50 GR, | 3 |
72 | PÓŁMISEK WĘDLIN, | 1 na 10 os., | 12 |
73 | WĄTRÓBKI W BOCZKU SE ŚLIWKĄ SUSZONĄ, | 50 GR, | 3 |
74 | DESKA SERÓW, | 200GR/10OS., | 17 |
75 | ŚLEDZIE W ŚMIETANIE, | 50 GR, | 3 |
76 | ŚLEDZIE W OLEJU, | 50 GR, | 3 |
77 | ŚLEDZIE W OCCIE- RPLMOPSY, | 50 GR, | 3 |
78 | ŚLEDZIE PO ŻYDOWSKU, | 50 GR, | 3 |
79 | ŚLEDZIE GAJOWEGO, | 50 GR, | 3 |
80 | RYBA PO GRECKU, | 50 GR, | 4 |
81 | RYBA W GALARECIE- KARP, | 50 GR, | 4 |
82 | ROLADA Z PSTRĄGA, | 50 GR, | 4 |
83 | ROLADA Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO Z SERKIEM I SZPINAKIEM, | 50 GR, | 4 |
84 | SAŁATKA TRADYCYJNA, | 50 GR, | 2 |
85 | SAŁATKA Z KURCZAKA Z ANANASEM, | 50 GR, | 3 |
86 | SAŁATKA PIECZARKOWA, | 50 GR, | 3 |
87 | SAŁATKA Z TUŃCZYKA, | 50 GR, | 3 |
88 | SAŁATKA GYROS, | 50 GR, | 3 |
89 | SAŁATKA Z BROKUŁA Z PRAZONYMI MIGDAŁAMI, | 50 GR, | 3 |
90 | SAŁATKA Z MAKARONEM RYŻOWYM, SZYNKĄ I OGÓRKIEM, | 50 GR, | 3 |
91 | MUSZLE FASZEROWANE SAŁATKA DOWOLNALUB MIĘSEM, | 50 GR, | 3 |
92 | SZPARAGI Z SEREM I SZYNKĄ, | 50 GR, | 3 |
93 | JAJKA FASZEROWANE, | 50 GR, | 2 |
94 | MOZZARELLA Z POMIDORAMI, OLIWKAMI, BAZYLIĄ I OLIWĄ, | 50 GR, | 2 |
95 | PIECZARKI W CIEŚCIE, | 50 GR, | 2 |
96 | KURCZAK PIECZONY W CAŁOŚCI- FASZEROWANY, | 1 SZT, | 40 |
97 | KACZKA PIECZONA W CAŁOŚCI – FASZEROWANA, | 1 SZT, | 55 |
98 | PÓŁMISEK WĘDZONYCH RYB, | 500 GR, | 60 |
99 | RYBY FASZEROWANE PODAWANE W CAŁOŚCI, | 100 gr, | 15 |
100 | PROSIĘ PIECZONE Z KASZĄ IPODROBAMI, | 1 SZT, | 800 |
101 | SMALEC WIEJSKI, | 2500 GR, | 40 |
102 | MAKOWIEC, | 50 GR, | 2 |
103 | SZARLOTKA, | 50 GR, | 2 |
104 | PIASKOWE Z OWOCAMI, | 50 GR, | 2 |
105 | SERNIK, | 50 GR, | 2 |
106 | MIODOWIEC, | 50 GR, | 2 |
107 | PIERNIK, | 50 GR, | 2 |
108 | MARCHEWKOWE, | 50 GR, | 2 |
109 | BISZKOPTOWE Z KREMEM, | 50 GR, | 2 |
110 | PTYSIE Z KREMEM BUDYNIOWYM, | 50 GR, | 2 |
111 | BABECZKI Z WIŚNIA, | 50 GR, | 2 |
112 | KRUCHE CIASTKA Z GALATETKĄ I OWOCAMI, | 50 GR, | 2 |
113 | SNIKERS, | 50 GR, | 2 |
114 | RAFAELLO, | 50 GR, | 2 |
115 | METROWIEC, | 50 GR, | 2 |
116 | TIRAMISU, | 50 GR, | 2 |
117 | ROLADA Z BITA ŚMIETANĄ I OWOCAMI, | 50 GR, | 2 |
118 | CIASTO BRZOSKWINIOWE, | 50 GR, | 2 |
119 | 3-BIT, | 50 GR, | 2 |
120 | BROWNIE Z KREMEM ŚMIETANKOWYM I POLEWA CZEKOLAD., | 50 GR, | 2 |
121 | KEKS, | 50 GR, | 2 |
122 | TARTA Z KREMEM, OWOCAMI I GALARETKĄ, | 50 GR, | 2 |
123 | KOLOROWY SERNIK NA ZIMNO, | 50 GR, | 2 |
124 | TORT Z BITĄ ŚMIETANĄ, | 100 GR, | 10 |